OFYR je dizajniran tako, da vnaša toploto, hrano in prijaznost v odprti prostor. Bolj priročen in bolje eleganten od tipičnega žara se OFYR s svojimi enostavnimi in klasičnimi linijami odlično prilega vsakemu okolju, od travnika do elegantne terase restavracije. Ko pa je čas za zabavo pod vedrim nebom, se ta elegantna skulptura spremeni v toplo središče dobrodošlice za kuhanje in druženje. Zaradi enostavnega pripravljanja jedi in vzdrževanja je OFYR resnično edinstven. Na OFYR-ju lahko kuhate in pečete vse vrste živil, od jajc, gob, zelenjave, sada, palačink pa do rib in vseh vrst mesa. Zaradi specialne legure jekla, iz katerega je izdelan, se okrogla plošča za žar segreje do 300 °C, kar je optimalna temperatura za pripravljanje hrane. Zadostuje, da ohranjate ogenj, pri čemer ni treba razmišljati o njegovi jakosti in o tem, ali se bo jed prijela ali zagorela. Na koncu z lopatko enostavno postrgajte ostanke hrane in ploščo premažite z namaščeno krpo. Bolj preprosto skoraj da ne more biti! OFYR je enostavno show-cooking žar, ki omogoča edinstven in vsestranski način za kuhanje in zabavo na prostem. Kurišče je konusne oblike in odseva toploto na širokem območju, zato se lahko zabavati na svežem zraku skozi vse leto. Kurišče ima širok in raven rob, ki podvoji visoko učinkovitost kuhalne plošče, pri čemer gradacija temperature omogoča neverjetno natančno kuhanje. Specite jajca ali zrezek, skuhajte zelenjavo – izbira je vaša. Z OFYR modularnim sistemom lahko ustvarite odprto jedilnico, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu, skupaj s sedežno garnituro, omaro za shranjevanje drv in vrsto priročnih dodatkov – vse z OFYR znakom kakovosti in dizajna.

OFYR Classic

OFYR Classic je izdelan iz korten jekla ter je lep predmet in okras vsakega prostora tudi takrat, ko ni v uporabi. Prižgite ogenj in spremenite vsak dogodek na odprtem v poseben dogodek. OFYR Classic je sedaj na voljo tudi v črni mat barvi, odporni proti temperaturi.  Na voljo plošča s s premerom od 85 in 100 cm.

OFYR Classic Storage

Slog in enostavnost OFYR, z dodatnim vgrajenim prostorom za shranjevanje drv. Na voljo v dimenzijah 85 cm in 100cm. OFYR Classic Storage izgleda fantastično, ko je samostojen ali pa v kombinaciji z drugimi OFYR enotami, kot je na primer mesarski pult.

OFYR Butcher Blocks

OFYR Mesarski pult je na voljo v treh priročnih različicah. Vključuje delovno ploščo iz masivnega lesa za pripravo jedi, predal za priročni pribor in opcije za shranjevanje drv pod pultom. Izdelan je iz robustnega korten jekla, odpornega proti vsem vplivom vremena, zaradi česar je idealen spremljevalec OFYR Classic modelov.

OFYR Island

Ta enota »vse v enem«  kombinira nenadkriljiv slog in funkcionalnost v kompaktnem dizajnu. Izdelan je iz zdržljivega korten jekla. Vsebuje OFYR ploščo s premerom 85cm ali 100cm s prostorom za shranjevanje drv, ploščo za sekanje iz masivnega lesa in praktičen predal za pribor in začimbe.

Wood Storage Bench

Imejte suha drva v bližini in si s tem večnamenskim sistemom klopi ustvarite eleganten prostor za sedenje. Različno velike enote lahko uporabljate posamično ali v nizu. Izdelane so iz korten jekla, odpornega proti vsem vremenskim pogojem. Na vrhu je plošča iz masivnega lesa. 

OFYR Wood Storage

Te robustne jeklene enote spremenijo kup drv v atraktiven zid. Na zgornjo zložljivo polico lahko skrijemo orodje in druge predmete. Omare za shranjevanje drv so na voljo v treh velikostih, zato so primerne za vsak prostor. Na voljo so v višini 216 cm in v širinah od 100 cm, 200 cm in 300 cm.

OFYR Dodatni Pribor

  • Pokrov črn 85
  • Pokrov črn 100
  • Rešetka za žar
  • Torba za drva
  • Usnjeni predpasnik
  • Lopatka
  • Kantica za olje
  • Deščice iz cedrovine

Made in Holland

Vsi izdelki OFYR so izjemne kakovosti. Izdelani so na Nizozemskem, to pa je nekaj, na kar smo zelo ponosni, saj to pomeni, da lahko nadzorujemo celoten proces izdelave od začetka do konca in ponudimo samo največjo kakovost izdelkov.